Prema
Prema
Antje
Antje
Anita
Anita
Hilde
Hilde
Rianne
Rianne
Iris
Iris
Annemarie
Annemarie

Prema Kersten - Eigenaar / Adviseur 

 

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Daar kwam ik erachter, dat het mijn passie is om ondernemingen en de mensen binnen de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Om me hier volledig op te kunnen richten ben ik 2010 voor mezelf begonnen. Alle ervaringen die ik binnen de zorg en het bedrijfsleven heb opgedaan zet ik nu in bij Positioneringsadvies.com. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging voor beroepscoaches. 

 

Mijn sterkste eigenschap is om bedrijven/organisaties en mensen te professionaliseren of te verbeteren. Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel.  

 

Ik help bedrijven om hun zichtbaarheid of naamsbekendheid te vergroten zowel online of offline. Een netwerk op te bouwen, kansen volledig te benutten en zo nieuwe klanten aan te trekken. Ik weet mensen uit hun comfortzone te halen door het stellen van de juiste vragen, waardoor pijnpunten snel boven water zijn. En dit altijd met oog voor de menselijke kant. 

 

Antje van Stekelenburg - Vlogger van GGZ Oost Brabant

 

Antje is de familie ervaringsdeskundige vlogger voor GGZ Oost Brabant. 

 

Anita  Buenen - Trainer Zakelijke Facebook 

 

Anita geeft praktische zakelijke Facebook trainingen aan bedrijven en organisaties. 

    

Hilde van Horik - Trainer Instagram / Movie Maker / Hoe maak je filmpjes

Hilde geeft praktische Instagram trainingen aan bedrijven en organisaties. Met enige regelmaat post Hilde ook een vlog op insta. Dat vindt ze erg leuk om te doen. Al een tijdje bewerkt en maakt Hilde ook filmpjes voor onze klanten.

 

Rianne van Horne -  Administratief medewerker 

Rianne komt ons ondersteunen, vanwege haar chronische beperking bieden wij haar een plek in de maatschappij. Iedereen wil gezien en gehoord worden. 

 

Iris van de Beek - Trainer Social Media / Vormgever / Fotografie

Iris gaat voor Positioneringsadvies.com praktische trainingen geven aan bedrijven en organisaties op het gebied van Social Media. En kan meedenken in het bedenken van nieuw logo, visitekaartjes, of nieuwe foto's maken voor uw website. 

Zichtbaarheid vergroten.

 

 

Annemarie Caris - Sales
Annemarie maakt contact met nieuwe bedrijven en onderhoudt contact met bestaande bedrijven. Ze denkt mee in het vergroten van naamsbekendheid en zichtbaarheid voor bedrijven of organisaties.