Prema Kersten - Eigenaar / Adviseur

 

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Daar kwam ik erachter, dat het mijn passie is om ondernemingen en de mensen binnen de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Om me hier volledig op te kunnen richten ben ik 2010 voor mezelf begonnen. Alle ervaringen die ik binnen de zorg en het bedrijfsleven heb opgedaan zet ik nu in bij Positioneringsadvies.com.

 

Mijn sterkste eigenschap is om bedrijven/organisaties en mensen te professionaliseren in samenwerking met directies/managementteams en medewerkers.

 

Ik help bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten, een netwerk op te bouwen, kansen volledig te benutten en zo nieuwe klanten aan te trekken. Ik weet mensen uit hun comfortzone te halen door het stellen van de juiste vragen, waardoor pijnpunten snel boven water zijn. En dit altijd met oog voor de menselijke kant.

  


 

 

Antje van Stekelenburg - Vlogger

  

Sinds januari 2018 ben ik als ervaringsdeskundige het gezicht van de vlog-campagne voor GGZ Oost Brabant. Ik kan je begeleiden om je bedrijf/organisatie een gezicht te geven.  

 

 

 

Anita Buenen - Trainer Social Media 

 

In een praktische training geef ik je alle tips en tools om jouw zakelijke Facebookpagina te optimaliseren, zodat je direct zelf aan de slag kunt met het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf/ organisatie. Ook met vragen over het verbeteren van je website kun je bij mij terecht. 

 

Mijn kennis op het gebied van multimedia heb ik onder andere opgedaan door het volgen van diverse opleidingen en door jarenlange ervaring  bij de Lokale Omroep SIRIS. Ik ontdekte dat daar mijn passie ligt. 

 

Sylvie Bogaerts - Projectleider bij Cliënt Contact Centrum 

 

Sinds okt 2018 ben ik werkzaam als ervaringsdeskundige projectleider bij het Cliënt Contact Centrum van GGZ Oost Brabant.

Een van mijn taken is zicthbaarheid van Cliënt Contact Centrum vergroten en in verbinding staan andere cliënten en de medewerkers van GGZ Oost Brabant en hun netwerk. Verder zullen wij evenementen gaan organiseren.