Prema
Prema
Antje
Antje
Anita
Anita
Sylvie
Sylvie
Gerdy
Gerdy

Prema Kersten - Eigenaar / Adviseur 

 

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Daar kwam ik erachter, dat het mijn passie is om ondernemingen en de mensen binnen de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Om me hier volledig op te kunnen richten ben ik 2010 voor mezelf begonnen. Alle ervaringen die ik binnen de zorg en het bedrijfsleven heb opgedaan zet ik nu in bij Positioneringsadvies.com. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging voor beroepscoaches. 

 

Mijn sterkste eigenschap is om bedrijven/organisaties en mensen te professionaliseren in samenwerking met directies/managementteams en medewerkers.

 

Ik help bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten, een netwerk op te bouwen, kansen volledig te benutten en zo nieuwe klanten aan te trekken. Ik weet mensen uit hun comfortzone te halen door het stellen van de juiste vragen, waardoor pijnpunten snel boven water zijn. En dit altijd met oog voor de menselijke kant. 

 

 

Antje van Stekelenburg - Trainer / Vlogger van GGZ Oost Brabant

 

Ruim anderhalf jaar is Antje familie ervaringsdeskundige vlogger voor GGZ Oost Brabant. 

 

 

Anita  Buenen - Trainer Zakelijke Facebook 

 

Anita geeft praktische zakelijke Facebook trainingen aan bedrijven en organisaties. Anita zit ruim 20 jaar in de mediawereld. 

 

 

Sylvie Bogaerts - Projectleider CSP 

 

Is werkzaam als projectleider bij het Cliëntenservicepunt van GGZ Oost Brabant.

Stuurt ervaringswerkers aan en houdt zich bezig met positionering van CSP.  

 

 

 

Gerdy Moolenaar - Grafich ontwerper / Animaties

 

Met mijn grafische achtergrond ben ik in het maken van animaties gedoken. Wij willen allemaal uniek zijn en zoveel mogelijk betrokken zijn bij ons merk, product of dienst. Dit betekent voor jou als bedrijf of organisatie dat je jezelf in korte tijd moet kunnen laten zien met de meerwaarde die jij te bieden hebt.