Coach in communicatie- en marketingadvies
Coach in communicatie- en marketingadvies

Prema Kersten - Eigenaar

  

Mijn naam is Prema Kersten en in 2010 begonnen als zelfstandig onderneemster.

 

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik niet tevreden was bij mijn werkgever. Hier kon ik mijn creativiteit niet voldoende kwijt en kwam er gaandeweg steeds meer achter dat ik meer een ondernemend persoon ben.

 

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en heb al voor diverse bedrijven en organisaties gewerkt in verschillende functies. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Uiteindelijk ben ik als zelfstandige onderneemster begonnen.

 

Mijn specialisatie is bedrijfsadvies.

Het kan gaan om grote organisaties of de individuele persoon. Een van mijn sterkste eigenschappen is om organisaties te professionaliseren in samenwerking met de directie en/of medewerkers. 

 

Binnen Positioneringsadvies.com werken wij met een strippenkaart van minimaal 10 uur. Je maakt gebruik van een strippenkaart, dit is een investering in jezelf of je organisatie. Je weet van tevoren wat je kwijt bent, en je komt niet voor verrassingen te staan.

 

Door de groei en vragen die wij van onze opdrachtgevers krijgen breidt ons team zich langzaam uit.  

 

 


Coach
Coach

Antje van Stekelenburg - Coach

 

Mijn naam is Antje van Stekelenburg en sinds een jaar werk ik als coach bij Positioneringsadvies.com.

 

Ik ben een alleenstaande moeder met twee kinderen en een pleegdochter op puberleeftijd. Daarnaast ben ik ook bezig met de crisisopvang voor pleegkinderen.

 

Na mijn opleiding (Sociaal Pedagogisch Werk) en het volgen van diverse cursussen kwam ik erachter dat er in één leven bepaalde situaties gebeuren waarbij je begeleiding en hulp wilt hebben. 

 

Binnen Positioneringsadvies.com kunnen wij u bij vraagstukken zoals hierboven vermeld coaching bieden.