Prema
Prema
Antje
Antje
Anita
Anita
Gerdy
Gerdy
Hilde
Hilde
Rianne
Rianne
Luke
Luke

Prema Kersten - Eigenaar / Adviseur 

 

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Daar kwam ik erachter, dat het mijn passie is om ondernemingen en de mensen binnen de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Om me hier volledig op te kunnen richten ben ik 2010 voor mezelf begonnen. Alle ervaringen die ik binnen de zorg en het bedrijfsleven heb opgedaan zet ik nu in bij Positioneringsadvies.com. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging voor beroepscoaches. 

 

Mijn sterkste eigenschap is om bedrijven/organisaties en mensen te professionaliseren of te verbeteren. Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel.  

 

Ik help bedrijven om hun zichtbaarheid of naamsbekendheid te vergroten zowel online of offline. Een netwerk op te bouwen, kansen volledig te benutten en zo nieuwe klanten aan te trekken. Ik weet mensen uit hun comfortzone te halen door het stellen van de juiste vragen, waardoor pijnpunten snel boven water zijn. En dit altijd met oog voor de menselijke kant. 

 

Antje van Stekelenburg - Vlogger van GGZ Oost Brabant

 

Antje is de familie ervaringsdeskundige vlogger voor GGZ Oost Brabant. 

 

Anita  Buenen - Trainer Zakelijke Facebook 

 

Anita geeft praktische zakelijke Facebook trainingen aan bedrijven en organisaties. Anita zit ruim 20 jaar in de mediawereld. 

   

 

Gerdy Moolenaar - Grafisch ontwerper / Animaties

 

Met mijn grafische achtergrond ben ik in het maken van animaties gedoken. Wij willen allemaal uniek zijn en zoveel mogelijk betrokken zijn bij ons merk, product of dienst. Dit betekent voor jou als bedrijf of organisatie dat je jezelf in korte tijd moet kunnen laten zien met de meerwaarde die jij te bieden hebt.  

 

 

Hilde van Horik - Trainer Instagram / Movie Maker / Vlogger

Hilde geeft praktische Instagram trainingen aan bedrijven en organisaties. Met enige regelmaat post Hilde ook een vlog op insta. Dat vindt ze erg leuk om te doen. Al een tijdje bewerkt en maakt Hilde ook filmpjes voor onze klanten.

 

Rianne van Horne -  Sales 

Rianne komt ons ondersteunen, vanwege haar chronische beperking bieden wij haar een plek in de maatschappij. Iedereen wil gezien en gehoord worden. 

 

 

Luke van de Laar- Stagiair 2 jaars junior Accountmanager

Luke komt voor 20 weken bij ons stagelopen. Hij zal hier zijn eigen verkoop skills gaan ontdekken en inzetten.