Social media beheer

De invloed van social media wordt vaak onderschat en als je dit goed wilt doen, gaat er veel tijd en energie in zitten. Niet iedereen heeft deze tijd of interesse om zich hier mee bezig te houden.

 

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zich deels of volledig te laten ontzorgen. Wij houden uw social mediakanalen bij, we produceren en publiceren professionele content en zorgen voor een groter bereik. Hierdoor creëren wij meer naamsbekendheid voor uw bedrijf zonder dat u daar zelf veel tijd en energie aan kwijt bent.


Website ontwikkelen/updaten

Een website is jouw digitale visitekaartje. Als mensen echt geïnteresseerd zijn, belanden ze uiteindelijk toch meestal weer op je website. Hoe ze je ook gevonden hebben en hoe ze je ook kennen, jouw website is jouw basis.

 

Met de website geef je mensen niet alleen een indruk van wie je bent als bedrijf, maar (potentiële) klanten kunnen zo ook op een snelle manier zien wat jij allemaal te bieden hebt.  

 

De website is een belangrijke stap die klanten nemen voor ze naar jou toe komen of iets kopen. De website is vaak het laatste duwtje die mensen over de streep trekt.

 

Wij helpen bedrijven om een (nieuwe) website te ontwikkelen en te onderhouden. Het is namelijk niet eenvoudig en er gaat vaak meer tijd inzitten dan verwacht. Jouw website moet namelijk niet alleen een goede basis hebben, maar moet ook up-to-date blijven. Iedere verandering of nieuwtje moet de juiste aandacht krijgen.