Goed in communicatie- en marketingadvies
Goed in communicatie- en marketingadvies

Prema Kersten eigenaar.

  

Mijn naam is Prema Kersten. Ik ben in 2010 begonnen als zelfstandige. Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik niet tevreden was in mijn werk. Ik kon mijn creativiteit niet kwijt en kwam er gaanderweg achter dat ik meer een ondernemend persoon ben. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ik heb echter voor veel verschillende organisaties gewerkt in verschillende functies. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan en ben daarna als zelfstandige begonnen.

 

Met mijn bedrijf wil ik mensen in hun kracht zetten ''positioneren'' dus! Het kan gaan om grote organisaties of een individuele persoon.

 

Binnen mijn organisatie werk ik samen met collega ondernemers.en strategisch adviseurs. Deze mensen kom ik spontaan tegen en ben er dan ook trots op dat ik ze aan mijn netwerk kan toevoegen. Ik ben altijd bezig met netwerken. Netwerken zit mijn aard. Door mijn creativiteit zie ik veel kansen en mogelijkheden in de markt.   


Ervaren coach
Ervaren coach

 

Antje van Stekelenburg

 

Hallo, ik ben Antje van Stekelenburg, ik ben eigenlijk per toeval bij Prema terecht gekomen. We hadden meteen een klik.  

 

Ik geef binnen de organisatie verschillende trainingen.

Het werk is erg breed en elke opdracht anders. Ik vind het vooral fijn dat we doeltreffend zijn.