Goed in communicatie- en marketingadvies
Goed in communicatie- en marketingadvies

Prema Kersten eigenaar.

  

Mijn naam is Prema Kersten. Ik ben in 2010 begonnen als zelfstandige. Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik niet tevreden was in mijn werk. Ik kon mijn creativiteit niet kwijt en kwam er gaanderweg achter dat ik meer een ondernemend persoon ben. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ik heb echter voor veel verschillende organisaties gewerkt in verschillende functies. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan en ben daarna als zelfstandige begonnen.

 

Met mijn bedrijf wil ik mensen en organisaties in hun kracht zetten. Het kan gaan om grote organisaties of een individuele persoon. Een van mijn sterke krachten is om organisaties te professionaliseren in samenwerking met de medewerkers. 

   


Ervaren coach
Ervaren coach

 

Antje van Stekelenburg

 

Hallo, ik ben Antje van Stekelenburg, sinds enkele maanden werk ik als coach bij positioneringsadvies.com

 

Ik geef binnen de organisatie verschillende trainingen.

Het werk is erg breed en elke opdracht anders. Ik vind het vooral fijn dat we doeltreffend zijn.