Prema Kersten - Eigenaar / Adviseur 

 

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Daar kwam ik erachter, dat het mijn passie is om ondernemingen en de mensen binnen de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Om me hier volledig op te kunnen richten ben ik 2010 voor mezelf begonnen. Alle ervaringen die ik binnen de zorg en het bedrijfsleven heb opgedaan zet ik nu in bij Positioneringsadvies.com.  

 

Positioneringsadvies.com helpt bedrijven bedrijven/organisaties en mensen te professionaliseren en hun zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten via Social media. Zowel online als offline gaan we aan de slag. Een netwerk op bouwen en kansen benutten om zo nieuwe klanten aan te trekken.  

Anita  Buenen - Trainer Zakelijke Facebook 

Anita geeft praktische handreikingen tijdens de zakelijke Facebook trainingen aan bedrijven en organisaties. 

    

Rianne van Horne -  Administratief medewerker 

Rianne komt ons ondersteunen, vanwege haar chronische beperking bieden wij haar een plek in de maatschappij. Iedereen wil gezien en gehoord worden. 

 


Hilde van Horik - Trainer Instagram / Hoe maak je filmpjes en bereik je meer mensen op Instagram

Hilde geeft praktische Instagram trainingen aan bedrijven en organisaties. Met enige regelmaat post Hilde ook een vlog op insta. Dat vindt ze erg leuk om te doen. Al een tijdje bewerkt en maakt Hilde ook filmpjes voor onze klanten.

 

Joanie Maas - Stagiaire 
Joanie studeert International Business en Marketing. Zij gaat bij ons de volgende aspecten leren, het complete pakket van A tot Z op het gebied van Marketing en Social media. Verkoop van trainingen en Social media. 

Antje van Stekelenburg - Vlogger van GGZ Oost Brabant

Antje is de familie ervaringsdeskundige vlogger voor GGZ Oost Brabant.