Goed in communicatie- en marketingadvies
Goed in communicatie- en marketingadvies

Prema Kersten eigenaar.

  

Mijn naam is Prema Kersten en in 2010 begonnen als zelfstandige. 

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik niet tevreden was in mijn werk kon daar mijn creativiteit niet kwijt.  Ook kwam ik er gaandeweg achter dat ik meer een ondernemer ben.

 

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Echter heb ik voor veel verschillende organisaties gewerkt in verschillende functies. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan en ben daarna als zelfstandige ondernemer begonnen.

 

Mijn specialisatie is bedrijfsadvies. Het kan gaan om een ''grote'' organisaties of een individuele persoon. Een van mijn sterke krachten is om organisaties te professionaliseren in samenwerking met de directie/medewerkers. 

 

Binnen Positioneringsadvies werken wij met een strippenkaart van minimaal 10 uur. Je maakt gebruik van een strippenkaart, dit is een investering in jezelf of je organisatie. Je weet van tevoren wat je kwijt bent en je komt niet voor verrassingen te staan.

 

Bij interesse of meer informatie neem dan contact op met ons. 

 

  

   


Ervaren coach
Ervaren coach

 

Antje van Stekelenburg

 

Hallo, ik ben Antje van Stekelenburg, sinds een half jaar werk ik als gezinscoach bij positioneringsadvies.com.

 

Ik ben alleenstaande moeder/pleegmoeder van 3 kinderen.

 

De volgende opleidingen heb ik afgerond, Sociaal Pedagogisch Werk, Ervaringsdeskundigheid, Opvoeden kinderen met trauma's, nieuwe autoriteit''het nieuwe opvoeden''. En een cursus over hechting en het gedrag van kinderen.   

 

Mijn specialisatie is gericht op problemen binnen een gezin. Als gezinscoach richt ik mij op knelpunten binnen een gezin. Consequente aanpak, structuur binnen en buiten een gezin, herkennen van positieve punten binnen jou gezin.

 

Elke gezin is anders, en het doel om een gezin weer een ''gezin'' te laten zijn, samenhang in een gezin.   

Het werk is erg breed en elke opdracht anders.

 

Mijn begeleiding binnen gezinnen is gericht op aanpak van bovenstaand problemen.

 

Binnen Positioneringsadvies werken wij met een strippenkaart van minimaal 10 uur. Je maakt gebruik van een strippenkaart, dit is een investering in jezelf en gezin. Je weet van tevoren wat je kwijt bent en je komt niet voor verrassingen te staan.

 

Bij interesse of meer informatie neem dan contact op met ons.