Coach in communicatie- en marketingadvies
Coach in communicatie- en marketingadvies

Prema Kersten eigenaar.

  

Mijn naam is Prema Kersten en in 2010 begonnen als zelfstandige. 

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik niet tevreden was in mijn werk kon daar mijn creativiteit ook niet kwijt.  Ik kwam er gaandeweg steeds meer achter dat ik meer een ondernemende persoon ben.

 

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb voor diverse al voor veel bedrijven en organisaties gewerkt in verschillende functies. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en ben daarna als zelfstandige ondernemer begonnen.

 

Mijn specialisatie is bedrijfsadvies.

Het kan gaan om een ''grote organisaties'' of een individuele persoon. Een van mijn sterke krachten is om organisaties te professionaliseren in samenwerking met de directie/medewerkers. 

 

Binnen Positioneringsadvies werken wij met een strippenkaart van minimaal 10 uur. Je maakt gebruik van een strippenkaart, dit is een investering in jezelf of je organisatie. Je weet van tevoren wat je kwijt bent en je komt niet voor verrassingen te staan.

 

Door de groei en vragen die wij van onze opdrachtgevers krijgen breidt ons team zich langzaam uit.

  

Voor meer informatie neem dan contact met ons op. 

 

  

   


Coach
Coach

 

Antje van Stekelenburg

 

Hallo, ik ben Antje van Stekelenburg, sinds een jaar werk ik als coach bij Positioneringsadvies.com.

 

 

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen en een puber pleegdochter. Daarnaast doe ik crisisopvang voor pleegkinderen.

 

Na mijn opleiding (Sociaal Pedagogisch Werk) en cursussen kwam ik erachter dat er in een leven bepaalde situaties gebeuren waar je begeleiding /hulp voor wilt hebben. Je kunt mij hiervoor inschakelen.

 

Binnen Positioneringsadvies werken wij met een strippenkaart van minimaal 10 uur. Je maakt gebruik van een strippenkaart. Je weet van tevoren wat je kwijt bent en je komt niet voor verrassingen te staan.

  

Voor meer informatie neem dan contact met ons op.