Academy

Facebook

Het grootste online platform met wereldwijd meer dan 2,6 miljard actieve gebruikers. Hoe zet je Facebook in als marketingmiddel? Er zijn talloze opties en instellingen die op de achtergrond een belangrijke rol spelen en die vaak onderschat worden.

 

Wij stemmen de training af op je huidige kennisniveau en nemen je stapsgewijs mee in alle mogelijkheden, om ervoor te zorgen dat al jouw instellingen goed staan. Daarnaast geven we tips hoe je op een leuke en makkelijke manier professionele berichten maakt, zodat je pagina steeds meer volgers krijgt.


Instagram

In verhouding tot Facebook is dit platform nog vrij nieuw en vooral erg populair onder jongeren. Met 5,6 miljoen leden in Nederland in 2020 is Instagram het snelst stijgende platform op Social Media gebied.

 

Het is beperkter in mogelijkheden en daarom bieden wij een basistraining aan; waarin alle handige ins en outs van Instagram de revue passeren. Waar moet je op letten als je een post maakt en hoe krijg je meer aandacht voor je post?


LinkedIn

Een zakelijk platform dat in het B2B segment gebruikt wordt, door bedrijven voor bedrijven. In Nederland alleen al heeft het meer dan 8 miljoen leden.

 

In het begin werd het voornamelijk gebruikt voor professionele netwerken, waaronder werkgevers die banen plaatsen en werkzoekenden die hun CV plaatsen. Tegenwoordig wordt het veel breder ingezet en kan het enorm goed bijdragen aan je naamsbekendheid. Ook hier geldt dat er talloze opties zijn.

 

Wij verzorgen trainingen waarin jij leert:

… om jouw pagina er verzorgd uit te laten zien.

… hoe jij ervoor zorgt dat de juiste informatie op jouw pagina te              vinden is.

… hoe jij interessante content kunt plaatsen.


Content training

Voor alle bovengenoemde social media platformen geldt, dat de aantrekkelijkheid van je pagina valt en staat met de juiste content. Wat vermeld je waar en op welke manier?

 

Toch hoef je niet altijd het talent van een grafisch vormgever te hebben, om hier succesvol in te zijn.

 

Wij verzorgen trainingen, op meerdere kennisniveaus, waarin we je leren hoe jij op een makkelijke manier toch professionele content kunt maken. Hierdoor geef jij jouw social media posts een boost en zet jij jezelf en jouw bedrijf op de kaart!