Over ons

Wij hebben een enorm divers team, waarin we allemaal onze eigen expertise en taken hebben. We hebben echter allemaal één ding gemeen; de klant staat op nummer 1.

Onze passie is om bij bedrijven hun naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten door middel van onze strategieën.

 

Wij zijn van mening dat intensief contact met de klant voor betere resultaten zorgt. Wij houden daarom graag nauw contact, zodat we sneller kunnen anticiperen op veranderingen. We komen graag op frequente basis even langs en bellen/berichten regelmatig.

 

 

Laten we ons even voorstellen:

Prema Kersten – Directrice

Prema is de eigenaresse van Positioneringsadvies.com en is in 2015 begonnen met het coachen van bedrijven. Vervolgens heeft ze haar bedrijf verder uitgebouwd naar een allround marketing – en adviesbureau. Tegenwoordig houdt ze zich vooral bezig met klantcontact, sales, bedrijven coachen en het aansturen van onze collega's. 

Anita Buenen – Facebook expert/trainer

Anita focust zich op de nieuwste veranderingen op het gebied van Facebook. Anita is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onderhoudt onze eigen Facebook pagina. Daarnaast geeft ze Facebook trainingen aan bedrijven.

Rianne van Horne – administratief medewerker

Rianne onderhoudt al het administratieve - en analyse werk en is daarnaast de rechterhand van Prema. Ze brengt structuur in het team en zorgt voor het in beeld brengen van de resultaten.


Hilde van Horik – Instagram expert/trainer

Hilde is actief op Instagram voor zowel haar eigen als onze pagina. Daarbij houdt ze het team op de hoogte van alle ins en outs van Instagram en geeft ze trainingen aan bedrijven met betrekking tot Instagram.

Loek Sonnemans – vormgever

Loek heeft net z’n HBO-opleiding Communication en Multimediadesign afgerond. Hij heeft naast zijn opleiding ook al wat ervaring opgedaan als vormgever en houdt zich met name bezig met het creëren van social media content.

Joanie Maas – Trainer & Content creator

Joanie heef bij ons 30 weken stage gelopen. Is nu bij ons in dienst als content en Instagram trainer. Daarnaast, ondersteunt ze ons bij het maken van content.

 


Daan van Zantvoort – vormgever

Daan heeft veel ervaring opgedaan op gebied van communicatie en grafisch vormgeven. Hij houdt zich in ons team vooral bezig met social media en het produceren van social media content. 

 

 

Selina Atenzon - vormgever

Selina heeft inmiddels al ruim 3 jaar ervaring in de grafische sector, met onder andere documenten drukklaar maken en diverse andere grafische projecten. Zij vult ons team aan met het produceren van social media content en fotografie. 

Dylan Gumbs -  Content Creator

 

Dylan is in 2014 afgestudeerd als Grafisch vormgever en is al ruim 10 jaar bezig met het creëren van video content. Met zijn ervaring als beeldbewerker laat hij ontwerp, tekst en film bij elkaar komen in communicatieve video’s