Over ons

Wij hebben een enorm divers team, waarin we allemaal onze eigen expertise en taken hebben. Wel hebben wij allemaal één ding gemeen: de klant staat bij ons op nummer 1.

Onze passie is om bij bedrijven naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten door middel van onze strategieën.

 

Wij zijn van mening dat intensief contact met de klant voor betere resultaten zorgt. Wij houden daarom graag nauw contact, zodat we sneller kunnen anticiperen op veranderingen. We komen graag op frequente basis even langs en bellen/berichten regelmatig.

 

 

Laten we ons even voorstellen:

Prema Kersten – Directrice

Prema is de oprichter van Positioneringsadvies.com. In 2015 staat Prema aan het begin van het coachen van bedrijven. Zij bouwt haar bedrijf succesvol uit tot een allround marketing- en adviesbureau. Nu houdt Prema zich vooral bezig met klantcontact, sales, het coachen van bedrijven en het aansturen van medewerkers. 

Anita Buenen – Facebook expert/trainer

Anita focust zich op de nieuwste veranderingen op het gebied van Facebook. Anita is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onderhoudt onze eigen Facebook pagina. Daarnaast geeft ze Facebook trainingen aan bedrijven.

Rianne van Horne – Administratief medewerker

Rianne onderhoudt al de administratieve - en analyse werkzaamheden en is daarnaast de rechterhand van Prema. Ze brengt structuur in het team en zorgt voor het in beeld brengen van de resultaten.


Joanie Maas – Trainer & Content creator

Joanie heeft 30 weken stage gelopen bij ons. Zij is nu bij ons in dienst als content- en Instagram trainer. Daarnaast ondersteunt ze ons bij het maken van content.